Сторінка 3 – Відгуки - Dickinson Brands, Original Witch Hazel, Refreshingly Clean Cleansing Cloths, 20 Individually Wrapped Wet Cloths - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





iHerbCustomer
Срібло
Опубліковано 7.03.2023
154
0
0
42
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Японська

Його зручно носити з собою, тому у мене завжди є кілька в сумочці. З міцним ущільненням не потрібно турбуватися про те, що він з часом висохне та стане непридатним для використання. Що стосується відчуття від використання, воно відчувається освіжаючим, коли ви протираєте обличчя тощо, але не варто очікувати від нього зволожуючого ефекту. Коли на природі мене вкусила комаха і я не витримав свербежу, я скористався ним, тому що нічого іншого під рукою не було, і це було несподіваним відкриттям, що воно мене повністю заспокоїло. Що стосується очищення, я вважаю, що краще використовувати його як фініш для продуктів, які, як стверджується, мають ефект зняття макіяжу, замість того, щоб використовувати його окремо. З одним лише цим продуктом навіть водостійкий сонцезахисний крем, який відпускається за рецептом, не зніметься.

iHerbCustomer
Золото
Опубліковано 15.04.2024
862
0
0
9
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Арабська
Опубліковано 10.04.2024
1 481
0
0
6
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Англійська
Опубліковано 18.03.2024
88
0
1
2